0505355380

Recording Studio Mixing Mastering

Lammaskalliontie 87, Tuusula
Y-tunnus: 2758529-9

©2020 by Saarni Music

Saarni Music

Musiikkituotantoa Ihmisille

Vuonna 2016 perustettu Saarni Music tarjoaa monipuolista musiikkituotantopalvelua uniikilla ja maanläheisellä näkemyksellä ja kokemuksella. Meidän tuotannoissa artisti saa äänensä kuuluviin ja yhtye saa kuulostaa itseltään!

 

Palvelut

IMG_20190711_201521489.jpg
Tarkkaamo 2 on nyt myös miksauskunnossa!
songwriting2.jpg

Äänitys

Saarni Musicilla on pitkä ja laaja-alainen kokemus levyttämisestä millä tahansa tyylillä. Meillä voi koko bändi soittaa kaiken sisään kerralla tai voimme rakentaa kappaleet jokainen soitin vuorollaan. Mikä tahansa on tapanne tehdä, se onnistuu kyllä!
Uusi, keväällä 2019 valmistunut, studiomme Lammaskalliolla Järvenpäässä sisältää kaiken tarvittavan laitteiston maailmanluokan levyjen tekemiseen mikeistä miksereihin ja tottakai myös tilavan ja loistavan soittohuoneen!

Miksaus & Masterointi

Miksauksessa panostamme aina tekemään artisteista ja yhtyeistä parhaan mahdollisen version itsestään! Ymmärrämme erilaiset mieltymykset ja toimimme niiden mukaan. Soundi-ihanteitamme kuvaavia sanoja ovat mm. iso, iskevä ja luonnollinen. Vältämme soundeja joita kuvailla sanoilla kuten lussu, tuhnu tai keinotekoinen. Teemme miksauksia pääsääntöisesti digitaalitekniikalla, mutta kysy myös analogisesta vaihtoehdosta jos ajatus kutkuttaa!

Muusikkopalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kaiken musiikkialan tietotaitomme myös studio- ja livetöiden ulkopuolelta, eli meiltä saa tiedustella apuja kappaleentekoon, studiomuusikoiden löytämiseen, musiikkiuran kehittämiseen ja niin edelleen.. Yrittäjä Markus on aloittanut keikkailun muusikkona lähemmäs 20 vuotta sitten ja osaa täten sanoa yhtä sun toista Suomen ja maailman musiikkimaailmasta!

 

Studio A Lammaskallio

2 tarkkaamoa, 32 kanavaa, kymmeniä mikrofoneja, 100m2 leveä ja 5m korkea soittotila, kauniit luonnonläheiset maisemat lampaiden ja hevosten keskelllä ja järven äärellä, vuokrattavalla mökillä ja saunalla... Lammaskalliolla Järvenpäässä on tekniikka huippua ja ympäristö paras mahdollinen, varaa aikasi nyt niin tehdään kuolematonta taidetta!

 

Studio B Hakkila

01.05.2016 - 01.05.2019 Saarni Music toimi pääsääntöisesti Vantaan Hakkilassa omalaatuisessa merikonttiratkaisussa. Nykyään alkuperäinen Studio on käytössä harjoituksissa, esi- ja jälkityössä, demottamisessa, sekä kevyissä äänityksissä (esim vokaalit, instrumentit, kosketinsoittimet).

 

Live

Saarni Musicin perustaja Markus Heinonen on tehnyt livemiksauskeikkoja (Sekä etupäässä että monitoripäässä) lähemmäs 10 vuoden ajan. Nykyään tarjoamme myös kokonaisvaltaista palvelua kalustovuokrausta myöden. PA-Kaluston vuokrauksessa ja keikkojen sopimisessa yhteys suoraan Lammaskallion Audioon:

 

Henkilökunta

DSC_0472.JPG

Mr Saarni Music

Markus Heinonen

Vuodesta 2000 keikkalavoja kuluttanut muusikko & laulaja, satojen biisien äänittäjä ja miksaaja studiossa ja livenä vuodesta 2005, levy-yhtiöpomo vuodesta 2016 ja ihminen vuodesta 1988. Nauttii musiikista laaja-alaisesti, mutta erityisesti ihmisten esittämänä ja taiteellisesti korkea-arvoisena.

 
 
 

Contact

giphy.gif
 
Outside the studio: Parking lot

Pic: Teemu Asumaa